sip logo 123

Komarnici

fiksni-ROLO-PLISE

U ponudi imamo 3 vrste komarnika:
PVC i ALU fiksni komarnici – proizvode se u četiri standardne boje – bela, braon, siva i antracit sa fiberglass mrežom, a po želji kupca mogu se izrađivati i u drugim bojama iz RAL karte. Ovaj tip komarnika se montira na prozor sa spoljne ili unutrašnje strane.

ROLO komarnik karakteriše opcija sa jednostavnim namotavanjem mreže na osovinu. Nije potrebno skidanje istog prilikom pranja prozora i u zimskom periodu. Jednostavnim pomeranjem prema gore, mreža se namotava u kutiju koja štiti mrežicu od mraza i mehaničkih oštećenja. Rolo komarnik za prozore pravi se od aluminijumskih plastificiranih elelmenata u svim bojama iz RAL karte. PVC rolo komarnik se proizvodi samo u beloj boji. Može se montirati na već postojeće prozore kao nadogradnja ili zajedno sa roletnom u istu kutiju.

PLISSE komarnici nemaju povratni mehanizam, što ostavlja mogućnost lakog korišćenja i od strane dece, da budu otvoreni u bilo kom položaju. Upravljanje ovim komarnicima može biti horizontalno i vertikalno, a otvaraju se i sa spoljašnje i unutrašnje strane. Mrežica se slaže u paket i otvara se kao harmonika što čini ovaj komarnik praktičnim, jer ne iziskuje dodatni prostor prilikom otvaranja i zatvaranja. Mrežica je plisirana i napravljena je od kvalitetnog materijala, koji ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti. Ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom, otporna je na sve vremenske prilike, UV zrake , koroziju i nije zapaljiva. Ova mrežica je dodatno ojačana nitima velike izdržljivosti, što je čini stabilnijom i otpornijom na jake udare vetra. Mreža je obično sive ili crne boje. Lako se održava i dugog je trajanja.